news_thumbnail

ROYAL MOTORS SERVICE


Suntem angajati sa furnizam excelenta de neegalat in service-ul de automobile, avand ca rezultate clienti fideli pe viata, complet satisfacuti. Credem in depasirea asteptarilor clientilor pentru curtoazie, service si pret. Credem ca angajatii multumiti si fericiti produc clienti multumiti si fericiti. Punem valoare pe creativitate, productivitate si loialitate si incurajam atat gandirea independenta cat si lucrul in echipa.


Credem ca sinceritateam increderea si respectul sunt fundatiile unei bune relatii cu clientii nostri, de asemenea cu furnizorii nostri si intre noi.


Credem ca succesul viitorului nostru este asigurat de atentia la permanenta imbunatatire, atat ca persoane cat si ca echipa.


Reprezentam, in cele doua showroom-uri, doua marci care nu au nevoie de prezentare, Ford si Suzuki, servisam si oferim servicii complete auto pentru aproape orice marca, cu un grad inalt de profesionalism. Avem totul pentru clientii nostri! Birouri de informatii, birouri pentru vanzari si consultanta, bar, mese pentru cafea si fotolii, sala de asteptare cu TV, internet si vedere in service. Va asteptam!


TUR VIRTUAL

video_thumbnail
VA ASTEPTAM LA NOI IN DEALERSHIP.
TUR VIRTUAL
video_thumbnail
video_thumbnail
video_thumbnail