news_thumbnail

DETALII OFERTA

ASISTENTA RUTIERA

Suzuki Asistență Rutieră - 3 ani de călătorii fără griji!

Știai că la achiziționarea oricărui vehicul Suzuki beneficiezi gratuit de un card de Asistență Rutieră valabil 3 ani?

Printre numeroasele avantaje ale deținerii unui vehicul Suzuki Hybrid se numără Asistența Rutieră Suzuki, non-stop.

Siguranța, securitatea și liniștea sufletească sunt principalii factori care stau la baza serviciului de Asistență Rutieră Suzuki.

Ce înseamnă Asistență Rutieră Suzuki?

Pe scurt: ajutor imediat în toată Europa în limba română, 24/7, atunci când vehiculul are o defecțiune tehnică și necesită intervenție specializată.

Serviciul de Asistență Rutieră poate fi extins/suplimentat* cu extra servicii până la o perioadă de maxim 15 ani (programul SARA).

Ne mândrim cu faptul că Suzuki construiește unele dintre cele mai fiabile vehicule pe care le puteți cumpăra. Din păcate, încă nu am produs o cheie care să fie imposibil de pierdut, pneuri dezumflate care să se schimbe singure, sau o mașină care să continue să meargă chiar și atunci când a rămas fără benzină.

Iată mai jos o parte din situațiile în care beneficiezi de ajutor:

  • Accident rutier;
  • Descărcare baterie;
  • Probleme cu cheia de pornire;
  • Probleme cu combustibilul;

Suzuki îți mulțumește pentru alegerea făcută și te asigură că, oriunde te poartă drumul, este alături de tine pentru a-ți asigura asistența de care ai nevoie.

Dorești mai multe detalii despre serviciul de Suzuki de Asistență Rutieră? Consilierii noștri dedicați îți stau la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie.

*Serviciul este disponibil contra cost. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați rețelei de dealeri Suzuki.

i
i
i
i
i
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie validate telefonic de catre un agent Call Center
Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie transmise către distribuitorul Suzuki Romania selectat, în vederea primirii de oferte comerciale personalizate, prin următoarele canale (datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate a datelor, disponibilă aici ):
Telefon E-mail
Am citit si sunt de acord cu termeni și condiții